Wekelijks Aanbod

Aankomende activiteiten:
Sportmix 
Legoclub 
Knutselclub

Bekijk aanbod...

De Hoeksteen
Landelijk Steunpunt Brede Scholen

Login

Legoclub techniek okt-dec

Legoclub techniek okt-dec
Doelgroep: Groep 4 t/m 8
Locatie: De Hoeksteen
Max. Deelname: 8
Cursusmomenten: 8 keer
Naam docent: Trudy Stegeman

Het doel van de Legoclub is om kinderen kennis te laten maken met Techniek. Het aanbod bestaat alleen uit dozen van Technisch Lego.  

 

Dit vraagt inzicht en geduld van kinderen. Kinderen zijn meerdere weken bezig met het bouwen van een object en het eindresultaat is een auto, vliegtuig of voertuig met echt werkende onderdelen. Kinderen

maken zelfstandig een project. Er is heel veel keuze uit vrachtauto's, vliegtuigen, een Formule 1 auto en nog veel meer.

 

Voor kinderen die graag met Lego bezig zijn en hun fantasie daarin kwijt willen bieden wij Lego Story Starter en is er Lego City.

Na de herfstvakantie kunnen de kinderen kiezen voor nieuwe sets! Nog meer technisch Lego en ook Lego Friends hebben we nieuw aangeschaft. 

Kinderen in de leeftijd vanaf groep 4 kunnen aan deze activiteit meedoen. Wij gaan ervan uit dat kinderen zelfstandig met Lego aan de slag kunnen. 

Let op! 5 december is er geen Legoclub. 

Wanneer deze activiteit vol is kun je op de wachtlijst geplaatst worden. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Evenement-informatie

Startdatum 31-10-2023 14:45
Einddatum 19-12-2023 16:00
Sluitingsdatum 19-12-2023
Prijs per persoon EUR35,00
Vaste groepsprijs EUR35,00
Locatie pcb De Hoeksteen

Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren