Wekelijks Aanbod

Vanaf september 2021 zijn er weer nieuwe activiteiten.

Bekijk aanbod...

De Hoeksteen
Landelijk Steunpunt Brede Scholen

Login

Aankomende activiteiten

Er zijn geen komende evenementen

Nieuwbrief

Activiteitenaanbod

SportMix - Talententijd ( groep 5 t/m 8 ) NIEUW
Doelgroep: Groep 5 t/m 8
Locatie: Gymzaal van de Hoeksteen
Max. Deelname: 15
Cursusmomenten: 8 keer (nu nog 7 keer) 
Naam docent: Buurtsportcoach Tessa (SportSupport) 

Het bekende sportmix gaat anders vormgegeven worden. Op dinsdag- en donderddag middag wordt er in de gymzaal van de Hoeksteen extra bewegen aangeboden. Wij noemen de nieuwe sportmix Talententijd. In deze lessen zal er extra nadruk liggen op het stimuleren van de basisvaardigheden van het kind. In een reeks van 8 lessen zal komende tijd de volgende kernvaardigheid behandeld worden:

-Zwaaien 
-Slingeren
-Gooien & vangen 
-Mikken

Op de donderdag zijn de lessen voor kinderen uit groep 5 t/m 8 en ligt (omdat de basis al gelegd is) de nadruk op talentontwikkeling. Voor kinderen uit groep 5 en 6 zijn er ook lessen op dinsdag, als ouder kunt u zelf inschatten of uw kind sociaal en/of motorisch beter aansluit bij de jongere kinderen of bij de ouderen kinderen. Vanzelfsprekend ligt het niveau bij de ouderengroep hoger dan bij de jongerengroep en het is fijn als de motoriek van het kind daarbij aansluit. 

De lessen zijn van 15:00 tot 16:00, als uw kind op basisschool de Hoeksteen zit kan uw kind na schooltijd zelf naar de gymzaal komen lopen. Zit uw kind op een andere school vragen wij of u uw kind kan komen brengen. 

Publiek is niet toegestaan tijdens de lessen, behalve de laatste 15 minuten van de laatste les. Dan treden de kinderen op met de vaardigheden die zij geleerd hebben. 

Data: 12 mei (al geweest)/ 19 mei / HEMELVAART = geen les / 2 juni / 9 juni / 16 juni / 23 juni / 30 juni / 7 juli  

Startdatum 19-05-2022 15:00
Einddatum 07-07-2022 16:00
Sluitingsdatum 07-07-2022 16:00
Prijs per persoon € 21,00

Wij accepteren geen inschrijvingen meer